Szolgáltatások

Tetőfedés, azonnali tetőjavítás

A tető állapotának kiemelt szerepe van otthona megóvásában. Vállaljuk cserép- és palatetők gyors, szakszerű javítását, lapostetők szigetelését, beázások javítását.

De készítünk szaletliket, kerti pavilonokat, előtetőket fából megrendelésre.

Az otthonunk egyik legfontosabb eleme a tető, aminek állapota kiemelten hat az épület állagának megóvására, gondolván itt a beázásra.

A tető karbantartása néhány évente elengedhetetlen, hiszen amennyiben beázás történik, akkor az a javítás költségei megnőnek, hiszen a tetőszerkezet, vagy a födém javítása, részcseréje sokkal nagyobb költséget jelent.

Munkatársaink mindennemű tetőfedési, tetőjavítási feladatot nagy szakértelemmel ellátnak.

Emellett vállaljuk:

 • a tetőszerkezet javítását,
 • ácsmunkákat,
 • bádogozási feladatokat,
 • kémények újrarakását,
 • palatetők felújítását,
 • kémények újrarakását,
 • kúpcserepek újrarakását,
 • lapostetők szigetelését,

Azonnali tetőjavítás kedvező áron!

Gipszkarton munkák

Legyen szó irodaházak, csarnokok, üzlethelyiségek gipszkartonozásáról, vagy akár családi házak, lakások díszítő gipszkarton munkáiról, mi helyt állunk!

A gipszkartonszerelés, ma már egyre szélesebb réteg számára elérhető, és egyre többen ismerik föl a gipszkarton rendszerek előnyeit. A szárazépítési rendszerek legyen szó Rigips, Knauf vagy bármilyen márkájú termékről, az általános alapelvek és szabályok betartása mellett biztonságosak és hibamentesek.
Ennek ellenére a gyakorlatban elõfordulhatnak szerelési hibák, melyek a gipszkarton vagy gipszrost szerkezetek megrongálódásához vezethetnek. A szerelési hibákat elsõsorban a technológiai fegyelmezetlenség és az ismerethiány okozza, valamint a nem megfelelõ és a rendszerhez nem tartozó elemek használatával hozhatók összefüggésbe.
Ezért érdemes szakemberhez fordulni az anyagok kiválasztásánál is, de leginkább a szerkezet megépítésénél.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár információhoz szeretne jutni, akár konkrét rendszer megépítését bízza ránk.

Ettől függetlenül a gipszkarton szerkezetek hírnevét csorbító, mindenképpen elkerülendõ szerelési hibákat összeszedtük.

 • Az építmény készültségi foka nem megfelelõ
  A gipsz alapú termékek használata az építkezésen bizonyos készültségi fokot feltételez. Legfontosabb követelmények elsõsorban az adott hely páratartalma és hõmérséklete. Az olyan körülmények, ahol a gipszkarton kültéri idõjárási viszontagságainak van kitéve egészen biztosan rontanak az eredmény minõségén.
 • A szakipari munkák idõzítése nem megfelelõ
  Az egyes szakipari munkák nem körültekintõ idõzítése, valamint az, hogy az elõzõ iparos munkájára általában nem vigyáznak eléggé az õt követõ szakemberek, mindenképpen problémához, sõt gyakran meghibásodásokhoz vezetnek. Ezek a problémák az építkezéssel kapcsolatos nem megfelelõ, vagy hiányzó kommunikációból erednek.
 • Az elektromos installációk hibás vezetése a válaszfalakban
  A válaszfalakban az elektromos installációkat a CW profilok H bemetszésein keresztül vezetjük. Soha nem a CW profilok fölött, amikor is fennáll a kábelek „átmetszésének” veszélye a mennyezet esetleges mozgása során.
 • Gipszkarton szerkezetek borításainak hibái
  A gipszkarton lapok szabálytalan elhelyezése és rögzítése következtében a lapok közötti hézagok megrepedhetnek. A repedés a homlokrész magasságában, a szabott darabok mérete, a csavarok szakszerûtlen becsavarása, illetve szabálytalan elhelyezése alapvetõen csökkentik a szerkezet minõségét.
 • Az álmennyezet leszakadása
  Az álmennyezet leszakadását több összetevõ és azok kombinációja is okozhatja. Egyik ok lehet az álmennyezet függesztõinek kiszakadása, a függesztõk be nem tartott elhelyezési távolságai, illetve egyéb, nem arendszerhez tartozó függesztõk használata. A függesztõk túlterhelése esetén a profilok vagy a függesztõk deformálódhatnak, vagy akár ki is szakadhatnak a CD profilból. Az álmennyezet leszakadásához vezethet a rendszerhez nem tartozó, ezáltal nem kompatibilis CD profilok és függesztõk használata. További lehetséges okként tüntethetõ fel a függesztõk nem eléggé teherhordó, vagy hibás rögzítése a mennyezet tartószerkezetében. Példaként említhetjük a függesztõk betonfödémbe történõ rögzítését mûanyag beütõdübelek segítségével, acél beütõékek helyett.

A problémák elkerülése érdekében keressen minket és szakembereink garanciával, szakszerűen építik meg gipszkartonrendszerét!

Festés, mázolás

Házak, lakások, üzlethelyiségek, irodaházak festése, homlokzatfestés, illetve ajtó-, ablakkeretek, vagy ereszalj mázolása.

Kőműves munkák

Térkövezés, kisebb kőműves munkák, vakolatjavítások, utólagos falszigetelések, vakolások.

Bádogos munkálatok

Vállaljuk ereszcsatornák, tetőszerkezeti elemek cseréjét, javítását, díszbádogozást, fémlemez fedések javítását cseréjét.

Generálkivitelezés

Keressen minket akár az előbbi részmunkák valamelyikével, de hívhat bátran generálkivitelezéssel kapcsolatosan.

Mindent egy kézben! Megbízható alvállalkozó partnereinkkel és saját munkatársainkkal családi házak teljes körű kivitelezését vállaljuk a tervezéstől egészen akár a kulcsrakész átadásig.

Pénzügyi partnerünk segítségével a hitelügyintézést, illetve a CSOK ügyintézést is tudjuk intézni.

De vállaljuk irodaházak átalakítását, folyamatos karbantartási tevékenység ellátását minden szakipar tekintetében.